Friptura de miel

de burdulea56 in Oaie, 18 Apr 2011 | 6046 vizualizari

 

De aceasta data am ales sa pregatesc o fripura foarte simpla din pulpa de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel,
  • condimente pt miel(mix cumparat),
  • 6 catei usturoi(3 la impanat, 3 la sfarsitul prepararii),
  • ulei de palmier,
  • patrunjel verde.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am optat pt o friptura simpla de miel.

Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura de miel, am uns-o cu putin ulei de palmier, am mai adaugat si 1 cana de apa si am dat-o la cuptorul preincalzit, unde am lasat-o cam 1 ora si 30 minute, timp in care am tot umezit-o cu zeama din tava si am intors-o si pe partea cealalta.

Inainte de servire, am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt si cateva frunze de patrunjel tocate marunt. A iesit asa cum se vede, am servit-o cu cartofi natur si salata de castraveti proaspeti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

burdulea56 1

25.04.2011, 22:47

Multumesc tuturor de aprecieri, imi sunteti tare dragi.

adry88 1

20.05.2011, 10:39

Kori 1

24.10.2011, 15:02

vaiii, ce bunaa eeee , mielul e carnea mea preferata... ...desi daca il vad viu, nu mai pot sa-l mananc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel